Mors Dag

Idag vaknade jag halv nio. Nej, jag gick givetvis inte upp då (jag gick upp en timme senare. Pappa kom och väckte mig, det är ju Mors Dag. Mors Dag = frukost på sängen för mamma. Men jag var uppe till tolv igår och kollade på en opera. Nån modern variant av Askungen, Malena Ernman var med. Jag blev förtjust i prinsen, som låtsades vara hovman <- jag blev förtjust i honom när han var hovman. Det hela var mycket pretantiöst. Men jag ville veta hur det skulle sluta. Såå.. Min dagsrytm är relativt rubbad. 

Mamma fick dock sin present (en söt, liten bok), och den blev hon glad över :D

Klockan börjar närma sig tolv och jag börjar bli hungrig. Ska kolla om vi har någom parmesaost, i så fall blir det pasta & parmesan till lunch.

Under förmiddagen har jag suttit på balkongen, och läst, och ägnat mig åt trevliga tankar :)

(Nu tänker jag laga något att äta)

sayonara! ~ 

((ingen rubrik))

Jag har verkligen inte mycket att göra idag... solade på balkongen för en stund sen. Har gjort mig ett par nya shorts (av ett par gamla byxor), blev inte så nöjd med dem.. Men jag gjorde en liten väska av det överblivna tyget och den blev jag mycket nöjd med :D

Egentligen var det meningen att jag skulle gå och handla ingredienser till ett recept, eller Ben&Jerry-glass, men det kommer jag nog tyvärr inte orka. Förskräckligt varmt ute! Jag dör nästan av värme slag här INNE (25°c inomhus <- vi har i-och-för-sig balkongdörren öppen).

För tillfället sitter jag och lyssnar på U2 (gammalt Alternativ // Alternative/Punk // Indie // Rock -band, folk har väldigt olika åsikter). Funderar på om jag skulle gå och köpa lite karamellströssel. Tänkte baka chokladbollar, men det är ju kul med lite variation (och jag gillar inte pärlsocker <- jag bakar, jag bestämmer). 

Men vart ska jag gå? Coop, Ica eller Nelins? (Nelins = affär som ligger en liten bit härifrån, de har konstigt importerat godis men väldigt bra frukt och grönt) Jag skulle tro att det blir Coop eller Nelins. Ica ligger för långt bort. 

Om jag nu orkar gå vill säga. Vi får se hur det blir med den saken...

The Pics of DOOM

Hejhej!

Bokföringen är avslutad :D


Tyvärr var det skugga på balkongen. Men det var trevligt ändå
Plantan i bakgrunden är Moa's Paprika.
:'D

Mina tillgångar är totalt 95kr. Inte ens hundra. Men om två dagar är det Juni. Jag överlever ;D

Nu när jag ändå laddat in bilder i datorn kan jag ladda upp ännu en bild.

Jag slog in presenten till Ellinor, eftersom jag tycker sånt är kul och Moa bad snällt. (Moa = min lillasyster, Ellinor = Moa's kompis)


Ellinor's present

Hmm, jag har börjat bli hungrig. Oskar (min lillebror), Max (hans kompis) och mamma kom nyss hem. Är det bara jag som inte gillar grillkorv? Okej, här kommer en lista på vad jag inte tänker laga/göra när jag bli "stor":

* Grilla grillkorv
* Potatismos      (jag föredrar att mosa potatisen med smör på tallriken)
* Gravad Lax
* Rökt Fisk      (över huvudtaget. det finns godare mat)
* Rotmos
* Pasta och köttbular
* Pasta och falukorv
* Falukorv över huvud taget
* Pannkakor, våfflor, plättar
* Fläskkotlett mm
* Kycklingklubbor    (vedervärdigt)

hmm, ja nu ska jag göra varma mackor (yes! jag slipper grillkorven). :D

sayonara! ~ ♥

Life is Good

Hej!

Först tänkte jag bara säga, att anledningen till att vattnet slutade funka avr att de fixade med rören. Det byggs nämligen nya (hyres?)hus här utanför. Vattnet kom tillbaka efter ett tag. Vattenstoppet resulterade förresten i att jag och mina syskon fick kebab.tallrik till middag. Trevligt trevligt.



Jag har varit duktig och gjort mina läxor. Helt otroligt. Men jag hade inget att läsa till frukosten, så då gjorde jag läxorna istället. (Jag är väldigt stolt över mig själv)

Jag har nu också duschat. Är helt ensam hemma, för Moa är på kalas, Oskar har sovit över hos en kompis, Mamma är på promenad (och ska hämta Oskar på vägen tillbaka. Hon ahr itne kommit hem än). Pappa är ute och hjälper till på gården, det är sån där Städdag idag. Men jag slipper, wuhu :D



Allt känns för tillfället väldigt trevligt (jag missbrukar nästan det ordet, haha). Undrar vad ajg ska hitta på idag? Före frukost tänkte jag gå och köpa glass, men jag är inte sugen på det längre. Eller jordgubbar, eller kladdkaka (vilket jag var sugen på innan frukost). Fast jag har borstat tänderna, och efter det brukar i alla fall jag inte vara så sugen på nånting.

Nu kom Pappa upp. Hmm... snart korv med bröd där nere.

Jag kanske skulle kunna cykla till Vaksala Torg och inhandla ett förråd av Pocky och Rosa Nudlar! (Jag vet inte riktigt vilken smak det är på de rosa nudlarna, men de är rosa xD) Fast just nu är jag rätt pank. Har ju köpt ett bälte till min klänning (som jag ska ha på avslutningen. Jag vill ha det NU. Men det kan itne hjälpas). Det var dyrt, 130:- på H&M. Men man kan ju inte få allt här i livet!

Jag har visserligen en spargris... Ja! Nu vet jag vad jag ska göra; jag ska ordna mina kvitton och räkna mina pengar! ^^

Perfekt. Jag kan sitta på balkongen. :D

sayonara ~ ♥

Vatten, bara vanligt vatten

KOm hem nyss. Det första jag gjorde var att störta in på toa. Det var ltie segt att spola men det tänkte jag inte mer på. Tills det inte kom nåt vatten från kranen. Då gick jag till köket. Funkade inte där heller. Shit Pom-fritt. (Pommes Frites) 

Nåå vad gjorde jag då? Som vem som helst skulle gjort; kollat mig omkring. Och fick syn på vattenkokaren. BAM BAM BAAAAAM. Den brukar ha vatten i sig. Det hade den ♥. Min dag var räddad. :'D

Det verkar vara vattenbrist i Uppsala? Eller så är det våra rör som krånglar. Toan funkar ju, som tur är. Tänkte jag skulle äta något och sedan prova mitt skärp :3

-> Jag har köpt ett skärp som jag ska ha till min klänning (som jag ska ha på avslutningen) Enkelt svart, men jag har massa krimskrams så jag kan ju fixa det lite - om det behövs :D

Nu är jag hungrig, så här avslutas inlägget! 

sayonara ~ !


Tjenare tjenare, ...

Tjenare tjenare,

Det hände mycket igår, jag hann inte skriva! Jag hade i och för sig komp-ledigt, så jag slutade klockan ett. Men jag hade min cykelhjälm i en kompis skåp så jag var tvungen att gå tillbaka. Då upptäckte jag att det var brandövning, det var bra för jag kunde inte nå kompisen på mobilen men också dåligt för det tog en timme extra ungefär D:

Så när jag kom hem  var Moa redan hemma. Det finns ingen rättvisa här i världen. Nåja, jag tittade på fanfics och läste diverse serier (på datorn) när jag kom hem. & spelade Guitar Hero. Trevligt trevligt!

Sen åt vi jordgubbar efter maten också, jordgubbar med socker och mjölk. :D

Vi har en inställd lektion nu på morgonen det är därför jag kan sitta här och göra onödiga saker för min överlevnad :'D

Vi hade bara tre lektioner igår; Musik, Bild och NV. På Musiken gick vi igenom Indie & Punk, det var sjukt intressant! Jag älskar när vi har genomgångar. Vår musiklärare spelade upp lite musik, och däribland tydligen ett band som jag tecknade ner som "You Two" (jag tyckte de lät bra). När jag kom hem och sökte på youtube hittade jag nada. (För jag hade stavat fel). Såå jag frågade pappa om han kände till nåt band som hette så. 

Jag: Pappa, känner du till "You Two"? 
Pappa: U2? ... Rockbandet?
Jag: Ja!
Pappa: Vi har tre skivor.

Yeah, that's kinda happens all the time. Vi har värsta skumma cd-skiv-samlingen. Från nästan alla årtionden typ xD
Men det är trevligt. För så fort jag börjar gilla ett band som funnits ett tag trollar pappa fram skivan.. xD

Oh nu är klockan mycket! Måste gå! 

sayoanra ~ :D

K2

Hejhej!

Idag var det matteprov. Det gick galant! (hoppas jag) :D

I övrigt hade jag bad hair-day och det var inte trevligt. (Men jag har blivit riktigt brun, det är trevligt :D) Smet in på Biblan på väg hem och där hittade jag den (extremt eftersökta) K2 kiss me kill me - del TRE!


(killen: Ghoon-Hahm Che ,
tjejen: Que-Min Ghun
de ser inte ut riktigt sådär i serien, den där bilden är tagen från en framsida
och de görs som bekant lite noggrannare..:
)

Tyvärr blev jag lite besviken, lite FÖR invecklade realtion-saker tycker jag. Men den är bra i alla fall! :)

Tänker spendera de kommande pengarna på att klippa håret! Det blir nog kort(are)! Vad jag ska göra med min snelugg är inte bestämt. Stör mig nåt otroligt på den just nu.. Vi får se hur det går! ;D

Har inte mycket annat att rapportera.. tappade bort mina hörlurar och fick dem åter... hittade min plånbok (som jag tydligen hade lagt under madrassen när jag åkte till Öland XD)... det gick bra på pianot... jag hämtade min lillebror hos en kompis... hmm.. :)

sayonara ~


En timme för tidigt

Jag är nog verkligen klantarnas klant, idag gick jag hemifrån en timme för tidigt! Jag går upp klockna 6:10 varje morgon, och idag var jag tydligen extra snabb så jag råkade gå hemifrån 7:00 istället för 8:00..

Det kommer bli en plugg-vecka ahr ajg hört från många håll. Matteprov och spanksa-läxa.. nåt mer? o:

OJ. Jäklar. Jag måste packa min gympaväska!

SO LONG!

Öland!

Tjenare tjenare!

Uppdateringen har varit lite trög. Min ursäkt; jag är på Öland! Hos mormor och morfar, och alla andra gamla släktingar! 





Vi åkte direkt den här gången (dvs stannade inte i Linköping), och vi åt på Burger King! :D

Jag har en horn i sidan till Resturang Gyllene Måsen (McDonalds), och Max förväxlade hamburgare en gång.. (låter ju inte så farligt, men min mamma är glutenintolerant. Dvs hon kan inte äta vanligt bröd. Mindre trevligt). Tydligen hller Burger King på att lägga ner runtom i Sverige! Pappa sa att han sagt åt oss, men han hade inte fått nån respons så han hade lagt ner. Vi fick skuylla oss själva. Hur som helst var det väldigt gott, och jag drack som vanligt upp halva Oskars mjölk ^^




Jag bröt godis-sabbaten igår på Valles (men vad ska man göra?). Jag mådde inte bättre av godiset kan jag ju säga, och jag svär på att jag aldrig gör om det. (Lösgodis är inte bra alltså) 

Det är väldigt fint väder och första dagen solade jag. Men sen blev det regn på förmiddagen och sol på eftermiddagen, så de senaste dagarna har ajg suttit inne och läst serietidningar. Agent X9 och Lucky Luke ftw! Iznogoud är också skön :'D (läs det högt för er själv; Is no good. Kompanjon: Brah At Hamed. Kalif: Harun al Sindar





Tja, livet rullar på. Jag har duschat två gånger i den här dumma duschen.. Men det går bättre! Fast idag upptäckte jag en liten spindel på min handduk. Uhu, jag använde inte den kan jag ju säga. Fifan >:O

Ska nog gå ut och sola lite till idag, ska kolla temperaturen och då eventuellt byta till shorts istället!

Livet e gött! ;D

sayonara ~

 

Pinsamt värre

Det här skrev jag på för ett tag sen men det blev inte publicerat. Nu blir det de :'D

Låg uppe länge igår och läste en engelsk deckare. Trodde därför jag skulle vakna väldigt sent idag, men det gjorde jag inte. Vaknade nog självmant ungefär klockan halv nio, helt otroligt! Klockan är snart tre och jag har gjort en massa saker redan.

Jag har spelat GH (Guitar Hero). Jag spelar på Hard, så jag får anstränga mig. Jag spelade en jobbig och tråkig låt, klarade den och gjorde en liten dans. Och upptäckte att min brorsas kompis pappa (plus nån småis) står i dörröppningen och tittar på mig där jag står drygt en halvmeter ifrån tv:n. Ytterst pinsamt. Speciellt eftersom jag blev väldigt röd i ansiktet. Fast värst var nog att jag inte kunde se hans reaktion. Jag ser väldigt dåligt. '>>

Är jag förresten ensam om att inte tycka om att läsa "Pinsamheter" i tidningar?

Fast jag gillar Tjuvlyssnat.se och Bikt.se :'D

.. det var allt för mig! ^^

sayonara~

Norge vann

Tjolahopp!

Vi hade fått i läxa att kolla på ESC och gissa vem som skulle vinna och vem som skulle komma sist. Jag gissade att Norge skulle vinna. Och jag hade rätt :'D Shit pommes frites (shit pom-fritt) XD

Skumt år i år. När jag röstade på Malena vann hon, när jag röstade på Norge vann de. Det brukar ju vara tvärtom xD Att de man röstar på kommer sist menar jag..

Men nu ska jag eventuellt laga mat. Vi får se vad det blir ^^

sayonara ~

Elsa's story

Hello!

Varit inne på Stockhome någon gång? Jag älskar den affären! ^^

Det finns maaassor av roliga saker.. tex så finns det ett märke som gör goda kakor, det heter Elsa's story, och det gillar jag ;D 
Paket, kostar ca 40 kr     - i affären alltså
Närbild på kakorna


Jag köpte ett sånt där paket till en av mina kompisar när hon fyllde år,  Lemon Butter Cookies. De var jättegoda! :D

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Men jag tror jag borde duscha i alla fall.

sayonara ~ ^^

Glasögonorm

Hej! 

 

Jag håller på att vänja mig vid att se bra, jag fick mina glasögon igår. Jag är så glad! ^^

Jag tycker förresten om mina glasögon. Det gjorde jag inte förut, jag tyckte jag såg jätteful ut, men nu är de som en del av mig.  :D

 

Har inte ätit frukost än.. Jag skulle precis göra det när jag fick en väldigt stor lust att lyssna på den där låten som går typ "We are going to America". En sån där Absolute Kidz-låt. DET VAR DÅ JAG HITTADE DEN.

TOVE. "Eenie Meenie Mine Mo" existerar. Jag hittade den när jag letade! ^^

Men nu borde jag äta frukost.. eller brunsh/frunsh snarare x'D

 

sayonara ~  


Love is all around

I feel it in my fingers, 
I feel it in my toes 

Love is all around me, 
And so the feelings grows 


Varje år är det likadant. Medan årstiderna går förundras jag över hur vacker världen är.. Nu är det vår och jag mår väldigt bra ^^

 




Nu ska jag äta glass, tänkte jag. Jag åkte till ica och handlade glass. På vägen hem stannade jag vid ån. Bara tittade, läste lite, vilade, slappnade av. 

Fan vad jag älskar att leva!

 

Spanskaprov

¡Hola! 

Idag är det spanskaprov. Jag har för en gång skull varit ute i förtid och pluggade både igår och förrgår. (En gång i skolan, men det gills också!) Nu är ju bara frågan ifall jag pluggat på rätt saker. Om jag typ glömt något eller så <<

Ja, klockan är bara 20 i åtta. Och jag är klar. Jag ska nog fortsätta läsa en bok ^^

sayonara ~ 

Fel bränna

Ja, egentligen tänkte jag ha en datorfri dag. Och plugga. Men jag var tvungen och kolla på schoolsoft (spec. sida där jag & andra elever kan gå in & kola saker angående skolan) ... och då fastnade jag här tänkte ni?  Och pluggade inte alls?

FEEEEEL FEEEEEL FEEEEEEL. (Brasse i Fem Myror är Fler Än Fyra Elefanter)

Jag har hittade en länk till en sida med bra uppgifter. Det var därför jag fastnade! ^^

KP har kommit, och jag har inget intressant att berätta så nu tänker jag sjappa ;D

sayonara ~ 


Host host

Solen skiner och jag har precis duschat... Först vill jag börja med att berätta att filmer vekrligen inte är min grej. Pappa avrådde mig från att se da Vinci-koden, jag fastnade vid tv:n men tvingades titta bort gång på gång. Såå han sa att jag skulle läsa boken istället. Ya, och det är vad jag håller på med just nu! Den är väldigt bra, fast ajg ahr inte kommit lägnre än till typ 6:e kapitlet. ^^

Har ont i halsen och vårat förråd av halstabletter tycks ha sinat rejält. Finns dock en burk på mammas nattduksbord som jag tänkte ta ur. Eller så går jag helt enkelt bort till Konsum och köper Emser. Undrar hur varmt det är? Jag ahr vä'ldigt korta byxor på mig x)

Det blåser. Ajdå. Jag nöjer mig med mammas halstabletter.. Tills vidare.

(Och nu tänker jag fortsätta läsa min bok)

sayonara ~  

Outfit, O:

Hello! 

Nu tänkte jag för första gången lägga ut en "outfit" (Oh my god, jag trodde verkligen aldrig att JAG skulle göra nåt sånt..!)

Det är lite "fläckigt" på en del stället,. Jag har två småsyskon och vår hallspegel är lite kladdig.
(Även om de är rätt stora nu egentligen.. borde kanske torka av spegeln)

Jaa, det är fredag och jag är jävligt glad att veckan är över. Ojdå, jag som ska försöka sluta svära. Det kommer gå åt pipsvängen. Hursomhelst, har livet gått vidare, lite mycket plugg kanske. Jag failade engelskan, men han klart ROm-uppsatsen! Rätt nöjd ändå. 

Jag har huvudvärk, mina glasögon kommer på fredag, 15 maj. Jag räknar ner tills dess! (Amanda fyller förresten år då, present herregud. Och Toves måste jag fixa också - shit) 

Men gud vad skönt det ska bli med helg! Jag är helt utsjasad. Och vi ska äta chokladpudding ikväll. Gud vad länge sen jag åt det! Chokladmousse är godare... Men man kan ju inte få bestämma allt ^^

Nu är det strax mat, så lika bra att jag avslutar här! ^^

sayonara ~ 

Good Morning Sunshines

Hello! Jag har varit ovanligt snabb idag! Jag steg upp klockan 6:10 och när klockan var 7:15 hade jag duschat och gjort mig i ordning! :D


Jag har förresten listat ut vad jag ska ha linnet till. Troublesome anyway, thought. Meen, jag tänkte ha det idag. Vi får se hur det går.

Jag behöver ett nyhtt ritblock btw, och jag ska inte sitta vid datorn mer nu.

hehe, det blev kort >w<'

sayonara ~

Dagsverke

Idag är det DAGSVERKE-dagen! Min uppgift blev att städa (dammsuga & våt-torka) vår lägenhet! Den är ganska stor så det var jobbigt (jag har redan dammsugit OCH våt-torkat alla rum jag skulle förutom Moa's och Oskar's rum). Jag är fortfarande inte klar, jag måste ställa i ordning alla grejer jag flyttat på. Och så måste jag arbeta på Rom-uppsatsen. Tänkte gör det nu men så kom jag på att jag borde ställa i ordning alla saker istället...

Vad har ni gjort för dagsverke? ^^

Rapport om gudstjänst

Nu har jag skrivit min rapport*! Hudelali! Mamma ska bara läsa igenom den och sen tänkte jag slappa för fulla muggar resten av dagen.  Jag var sjuk både tisdag och onsdag förra veckan, och torsdag & fredag var det ledigt. Så jag ligger lite efter ._. Ångest ångest. Inte trevligt. Väldigt O-trevligt faktiskt. 

(*Vi hade fått i uppdrag av vår fröken att under påsken gå på en gudstjänst och sedan skriva en rapport om den)

Sådär. Mamma sa att den var bra, jag skulle bara finputsa lite på... okej sånna här ord som berättar om det är "nu", "då" eller "förut" har aldrig varit min starkaste sida... ^^

men NU ska jag göra roliga saker istället! (vad vet jag inte men jag kommer väl på nåt x)

sayonara ~ 

Stockholm

Hejhej! Idag var jag i Stockholm med två kompisar, Alice & Tove! ^^
(Alice var redan i Stockholm, jag åkte tåg med Tove dit)

Det var jättekul, första gången jag var i Stockholm utan mina föräldrar! Jag köpte två tröjor..;




Urban Outfitters, 149:-  (rea)  ~ om någon nu var intresserad :'D
[Den är jätteskön! ^^]


Bilden jag tog på den andra tröjan blev dålig, men jag kan försöka förklara ändå xD Den var som ett stort, tät-stickat linne. Lila och glittrigt. Också den på rea (H&M), 50kr kostade den! ^^

När det var dags för hemresa fick jag och Tove först lite problem när vi skulle till rätt perrong. Vi hamnade på ett ställe där det fanns en rulltrappa (som hade stannat) och en vanlig trappa. Rulltrappan gick egentligen åt fel håll men den stod stilla så vi gick ner för den ändå. Vi var lite rädda att den skulle sätta igång igen, och jag sprang i stort sett ner för den. Tove gick betydligt saktare. Så när jag var nere så hade hon kommit halvvägs. satte den igång. Och Tove följde med. XD Vi skrattade jättemycket x'3

Sen höll vi på att missa tåget, och när vi satte oss var vi lite rädda över att det var fel tåg. Men det var rätt ^^ Och vi var trötta så vi slappnade av, drack, åt och lyssnade på musik. Och höll på att missa Uppsala och åka med ändå till Gävle. XD 
Men det gick bra (:


nu tänker jag fixa och trixa med min mobil! 8D

sayonara ~  

RSS 2.0